New Kamagra Oral Jelly +

Kamagra Oral Jelly

We hebben naast de reguliere kamagra 100mg tabs ook kamagra beschikbaar in de oral jelly variant. We kennen klanten die liever geen pillen doorslikken, maar ook wanneer er in volle aktie Kamagra genomen dient te worden of geen drankje voorhanden is om de kamagra 100mg tablet mee in te nemen is de kamagra jelly variant de ideale uitkomst!

Wat is Kamagra Jelly?

Er zit absoluut geen verschil in actieve bestanddelen tussen de kamagra 100mg tablet en kamagra jelly. Het verschil zit hem in de toepassing en bindmiddelen maar ze bevatten beide 100mg sildenafil. U kunt op www.kamagra100.nl gemakkelijk alle varianten kamagra 100mg bestellen dus ook kamagra jelly!

Er zit wel een heel groot voordeel aan het nemen van kamagra jelly, deze kamagra variant word namelijk veel sneller opgenomen door het lichaam! Hierdoor zal er dus met kamagra jelly vlotter een resultaat merkbaar zijn dan met de veelgebruikte kamagra tabletten vergeleken. Daar de actieve bestanddelen gelijk zijn aan de andere varianten dient er niet meer ingenomen te worden van de kamagra jelly variant. Op kamagra100.nl kunt u kamagra jelly in de originele verpakking kopen, dit zijn weekpacks met hierin 7 zakjes kamagra jelly in 7 smaken. Elk zakje bevat 1 dosis kamagra en is goed voor 4 tot 6 uur effect.

Om een lang verhaal kort te maken, kamagra jelly is een erectiemiddel dat exact een zelfde werking heeft als Viagra. Het voordeel van kamagra jelly is dat het veel goedkoper is en makkelijker in te nemen. Elk zakje kamagra jelly bevat 100mg sildenafil citraat. Kamagra jelly word geleverd in een zevenstuks verpakking met de smaken kiwi, lychee, karamel, vijgen, groene appel, framboos en guave

Hoe gebruik ik Kamagra Oral Jelly?

Zoals de naam feitelijk al aangeeft neemt u kamagra oral jelly oraal in. Doordat opname van het erectiemiddel via de slijmvliesjes in de mond plaatsvind zal deze snel worden opgenomen in de bloedbaan en dus ook direct actief merkbaar zijn in de bloedtoevoer naar de penis met als gevolg een flinke erectie. Kamagra jelly is de snelst werkende variant van kamagra. U heeft maar liefst vier tot zes uur om van het middel te genieten, hierbij dient u natuurlijk wel in staat van opwinding te zijn of geprikkeld te worden. Uw erectie zal voller zijn dan u van uw zelf gewent bent en een veel langere periode aanhouden, vaak stopt deze pas na 1 of meer malen klaarkomen.

Kamagra jelly word in de regel voor € 23,95 per weekpack aangeboden, omdat wij officieel importeur zijn kopen wij kamagra jelly tegen scherpe tarieven in en daar kunt u nu van profiteren! Wanneer u uw bestelling plaatst op onze website dan verzenden wij zo snel mogelijk en pakt ons team uw bestelling netjes in een blanco verpakking verpakt. Wanneer u nog vragen heeft over uw order of informatie wenst over kamagra jelly dan kunt u natuurlijk ook onze klantenservice contacten! Lees u voor het gebruik van kamagra jelly wel altijd de bijsluiter en bijwerkingen handleiding door.

Reviews

By (Zoetermeer, Netherlands) on30 Jul 2017 (Kamagra Oral Jelly) :
(4/5

miste jullie

helaas met vakantie maar te begrijpen hoor... netjes in de mail gehad en op de site duidelijk te vinden, vind dat jullie netjes werken

By (Eindhoven, Netherlands) on25 Jul 2017 (Kamagra Oral Jelly) :
(4/5

gewoon heel tevreden over dit betrouwbare bedrijf

wat fout gegaan met bestellen, was geen punt heb me geld netjes terug gehad. vriendelijke vent ook aan de telefoon

By (Venray, Netherlands) on05 Jun 2017 (Kamagra Oral Jelly) :
(4/5

tevreden als altijd

tevreden als altijd

Lees altijd

De bijlsuiter!

Erectiemiddelen zijn geneesmiddelen, lees daarom voor gebruik altijd de bijsluiter.

Druk hier en lees de bijsluiters

Laat u

Informeren

Lees onze informatieve artikelen over erectiepillen en orgasmeremmers.

Lees Ons info Blog