New Kamagra Chewable Fruit +

Kamagra Chewable Fruit

Het nieuwste middel onder de kamagra varianten is de kamagra fruit kauwtablet ookwel kamagra chew of kamagra soft genoemd. Er zit vrijwel geen verschil tussen de kamagra fruit soft en de gewone kamagra 100mg tabletten. de fruit chew tablets van kamagra hebben wel een iets andere vorm, ze hebben tevens een lekkere fruitsmaak.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Rate / write a comment

Wat is Kamagra Fruit?

Kamagra fruit soft heeft dezelfde actieve stoffen in zich als de kamagra 100mg tablet. Wat erg opvalt is dat er aan de fruit tabletten een smaakje is toegevoegd en de structuur van de tablet anders is, het lijkt meer op een dextro energie snoepje dan op een tablet en is dan ook gemakkelijk te kauwen als een snoepje. De Kamagra 100mg Chew word geleverd in een strip van 4 tabletten en hierin zitten 4 verschillende smaken.

Het is een bijzondere tablet de kamagra 100mg fruit, dit omdat er vrijwel geen andere erectiepillen als snoepje in te nemen zijn en gewoon door erop te kauwen kunnen worden ingenomen. Kamagra richt zich met diverse varianten dan ook op de mensen die niet dol zijn op het nemen van tabletten.  Daarbij zijn de verschillende vormen kamagra gemakkelijk in te zetten in het party circuit omdat ze zonder drankje in te nemen zijn en dus op de feestvloer genomen kunnen worden. We hebben kamagra 100mg fruit voor u beschikbaar in de smaken sinaasappe, ananas, aardbei en banaan.

U zult begrijpen dat kamagra 100mg fruit met name genomen word door mannekes die last hebben met het krijgen van een erecte penis of deze wel krijgen maar niet zo goed kunnen vasthouden (vaak door stress klachten). Dit noemen we ook wel een erectieprobleem en in het ergste geval zelf impotentie! Maar ook mannekes die gewoon graag uren lang een harde erecte penis willen hebben zonder daar veel moeite voor te doen nemen kamagra fruit tabs. U zult begrijpen dat niet alleen deze mannekes maar ook hun bedpartners profiteren van de urenlange prestaties van hun partner en het dus eigenlijk dubbel genot is met kamagra 100mg chew.

Hoe werkt Kamagra Chewable?

Wanneer een harde plasser gewenst is raden we u aan de kamagra chew ongeveer een half uur voor resultaat gewenst is te nemen, je kunt de tabletten zowel kauwen als opzuigen als een zuurtje, het is het enige harde penis snoepje op de markt! stel u voor dat u 4 uur een harde penis heeft na het eten van een zuurtje, nou met kamagra fruit word dit gewoon een kei hard feit! Natuurlijk is het wel fijn als er seksuele prikkeling plaatsvind binnen deze 30 minuten en u in staat van opwinding verkeerd. hoe opgewondener u bent hoe groter en harder uw erecte penis zal worden. Soms word de penis ook wel tot 3 cm langer en 1,5 cm dikker na gebruik van kamagra fruit. Erg goed voor uw zelfvertrouwen!

Kamagra fruittabletten zijn zeer betaalbaar. daar wij officieel importeur zijn kunnen wij ze u uit voorraad leveren tegen de beste prijzen. Ook leveren wij alle orders die voor 17:00 uur zijn gedaan nog dezelfde dag uit en verpakt ons team deze netjes in een blanco verpakking zodat u discreet uw kamagra fruit ontvangt.

Reviews

Lees altijd

De bijlsuiter!

Erectiemiddelen zijn geneesmiddelen, lees daarom voor gebruik altijd de bijsluiter.

Druk hier en lees de bijsluiters

Laat u

Informeren

Lees onze informatieve artikelen over erectiepillen en orgasmeremmers.

Lees Ons info Blog