Waarom is er geen bijsluiter toegevoegd aan mijn bestelling?
De bijsluiters kunt u vinden op de site. Daar staan alle bijsluiters duidelijk vermeld.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Wij hebben geen invloed op de snelheid van PostNL. Wanneer wij uw order en betaling hebben ontvangen zullen wij deze direct verzenden.

Ik heb 2 dagen geleden besteld maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
De meeste bestellingen worden verstuurd met de reguliere post van PostNL. Het kan zijn dat uw bestelling vertraagd is door welke rede dan ook. Mocht u na 5 werkdagen na het krijgen van de bevestigingsmail dat uw bestelling verzonden is nog steeds uw bestelling niet ontvangen hebben, neem dan direct contact met ons op met vermelding van uw order nummer. Waarschijnlijk is er dan iets mis gegaan bij PostNL en zullen wij uw bestelling nog een keer verzenden.

Ik woon in Belgie, hoe moet ik betalen?
Wanneer u in het buitenland woont, kunt u kiezen voor de betaal optie "vooraf overmaken". Waarneer de bestelling is afgerond, krijgt u een bevestigings-email gestuurd maar daarin de betaal gegevens zoals het rekeningnummer, BIC en IBAN nummer. Binnen kort zijn er meer betaal mogelijkheden mogelijk.

Ideal faalde tijdens het betalen, wat nu?
Het kan heel soms voorkomen dat de betaling via iDeal mislukt, om welke rede dan ook. Uw internet verbinding viel weg, uw browser blijft hangen etc. Maakt u zich dan geen zorgen. Er is geen bedrag afgeschreven van uw rekening. Plaats daarom uw bestelling nog een keer.

Hoe kom ik aan een kortingscode?
Bij kamagra100.nl kunt u profiteren van kortingen door middel van een kortingscode. Een kortingscode krijgt u wanneer u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief automatisch in uw mailbox zodra wij een aktie hebben.

Wordt mijn bestelling discreet verzonden en staat er geen afzender op mijn pakket?
Alle bestelling worden verzonden in een blanco verstevigde bubbeltjes enveloppe of in een blanco doos. Er staat geen afzender op uw bestelling alleen uw eigen naam en adres gegevens.

Wat voor vermelding krijg ik te zien op mijn afschrift als ik betaal via Ideal
De betaling is wederom geheel discreet. Wanneer u kiest om bijvoorbeeld Kamagra te bestellen en af te rekenen met ideal. Staat er op uw afschrift geen "kamagra100, kamagra" o.i.d. De enige vermelding die er op uw afschrift te zien is, is die van onze B.V. U krijgt enkel Emperio Trading B.V. te zien op uw afschrift.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben overdag, i.v.m werk enz?
Bestelling worden verstuurd met de reguliere post van PostNL. En zal dus door de postbode bij u in de brievenbus gedeponeerd worden. Past uw bestelling niet door de brievenbus zal dit per aangetekende pakket dienst verstuurd worden, mocht u niet thuis zijn krijgt u een briefje door de brievenbus dat u uw pakket bij het postkantoor afgehaald kan worden.

Is het bestellen van erectiemiddelen online veilig?
Het bestellen van erectiemiddelen is veilig, snel en discreet. Plaats uw order vul uw gegevens in en het adres waar u uw bestelling naar toe gestuurd wil hebben. Dit kan het adres van uw werk zijn of die van uw vriend of vriendin of een PostNL Pakjegemakadres.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.


Lees altijd

De bijlsuiter!

Erectiemiddelen zijn geneesmiddelen, lees daarom voor gebruik altijd de bijsluiter.

Druk hier en lees de bijsluiters

Laat u

Informeren

Lees onze informatieve artikelen over erectiepillen en orgasmeremmers.

Lees Ons info Blog